Covid-19 påverkar 400-årsfirandet

Bilden är från det välbesökta nyårsfirandet på Rådhustorget.

Inga kommunala evenemang hålls under april, maj och juni. Det berör förstås också 400-års-arrangemang, som antingen ställs in, skjuts fram eller kommer i ny form.

De kommunala evenemang som skulle ha levererats under april, maj och juni utgår på grund av covid-19. Evenemangen ställs in, flyttas eller presenteras i ny form. Det gäller både evenemang med 400-årskoppling och övriga.

Att vi bromsar alla kommunala evenemang under dessa tre månader beror på covid-19-pandemin och beslutet är taget med utgångspunkt i Folkhälsomyndighetens modell för riskbedömning.

Beslut om Världsarvsjazzen kommer i maj

När det gäller Världsarvsjazzen, som ligger 17-19 juli, så siktar vi på att genomföra festivalen och jobbar tills vidare för att det ska bli enligt planen. Allt beroror dock på hur läget med covid-19 utvecklas. Ett definitivt beslut om Världsarvsjazzens genomförande kommer att tas 18 maj.

Läs mer här: Värdsarvsjazzen 2020länk till annan webbplats

För att vara uppdaterad om kommande evenemang, besök: www.soderhamn.selänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 augusti 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn