UF-mässan i ny form - körs i digital variant 8 april

UF-mässa Entreprenöskap på riktigt återuppstår i digital form. Ett helt nytt grepp för ett mycket speciellt läge - boka in en dag framför skärmen den 8 april!

Kristid förder kreativitet! UF-mässan ställdes in på grund av covid-19-läget, men återuppstrå nu i digital form. Det betyder att UF-elever, lärare och samarbetspartners får ta full del av den kreativitet och företagsanda som mässan förmedlar.

Med hjälp av it-bolaget Consid AB det gjorts möjligt att köra hela UF-mässan, med 700 UF-företagare, 222 UF-företag, 100 jurymedlemmar och 3000 besökare, genom difitala kanaler.

8 april är nya datumet

Den 8 april mellan 10.00-16.00 sker det hela live - spännande men helt nytt för arrangerande Ung Företagsamhet Gävleborg.

Den som tittar på sändningen från mässan kommer att träffa UF-företagare, lokala företagare som också ställt om till följd av krisen, samt spännande reportage från Gävleborg och prisutdelningarna för de tävlingar som även de avgjorts digitalt.

Istället för att varje UF-företag bygger upp en fysisk monter, presenteras produkten i en länk som visas för alla som vill ta del av UF-elevernas idéer.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 augusti 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn