School's Out flyttas fram och förgyller kalasdagarna i september

4-6 september är nya datum för den populära musikfestivalen School's Out i Söderhamn.

School's Out flyttas fram och läggs under samma helg som det stora 400-årskalaset i september. Söderhamns kommuns ambition är att de bokade artisterna ansluter då och att School's Out gör kalashelgen blir ännu bättre!

Läget med covid-19 gör att Söderhamns kommun väljer att flytta fram den drogfria festivalen School's Out till september, i samband med Söderhamns 400-årskalas 4-7 september.

School's Out flyttas till ny plats i centrum att hamna närmare 400-årskalaset.

- Vi stuvar om, det blir ett upplägg som vi tycker ska bli både nytt och bra. Vi gör det till det bästa möjliga kalaset, säger Anders Uddén, projektledare för Söderhamns 400-årsfirande.

När det gäller de redan bokade artisterna är förhoppningen att de allra flesta, om inte alla, kan ställa sig på scenen den 4-6 september, som är de nya datumen för School's Out.

- Vi har jobbat med detta ett tag och tror att de allra flesta kan flytta med till september. Vi ser fram emot att vara med om att göra kalaset änu bättre, säger Marcus Wågström från School's Out.

Även om ingen i dag kan säga att läget angående covid-19 är annat i september, så jobbar Söderhamns kommun nu framåt mot några superdagar och ett kalas som fått en rejäl injektion av musik och underhållning.

- Nu har vi tvingast flytta men ändå skapat en positiv anda runt beslutet. Förhoppningsvis är läget ett annat i september så att vi då kan pusta ut och se framåt i stället, säger Anders Uddén.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 mars 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn