Föreläsning om framgångsfaktorer och världsmästare på besök

Under SM-veckan som arrangerades i Söderhamns 2017 slöt medborgarna upp bakom evenemangen.

Ett spännande år med flera större evenemang väntar för Söderhamn. Som uppvärmning kan du delta i en föreläsning om vad som ger framgång för arrangörer och samtidigt också träffa en världsmästare.

Hur lyckas vi med våra evenemang? Välkommen till en kostnadsfri inspirerande föreläsning om hur samverkan är framgångsfaktorn till lyckade idrottsevenemang. Kom och lyssna på Björn Sundberg och Susanne de Paulis när de berättar om hur Medeltidsveckan på Gotland har gått från ett litet projekt till dagens stora festival.

Plats: Teatern i Söderhamn. Tid: 15/1, kl 18.30. Föreläsningen finansieras av Leader Utveckling Hälsingebygden genom projektet Utveckling av idrottsturism i Söderhamn.

Hur lyckas vi med evenemang?

Föreläsningen följs av en paneldebatt där vi bland annat får svar på vad som gör Söderhamn till en bra SM-stad? I soffan sitter Jörgen Persson - den snälla världsmästaren i bordtennis, kommunalrådet John-Erik Jansson med flera. 

Jörgen Persson på plats

Tidigare samma dag - start 15.15 - kickas pingis- och para-SM igång i Furan-gallerian i Söderhamn. Där kommer Jörgen Persson att spela pingis och bli intervjuad. Kanske får du chansen att slå en boll mot en femfaldig världsmästare? Annars kan du få känna på pingis ändå, ett pingisbord kommer att stå uppställd i Furan fram till 26 februari. Varje onsdag väntar lunchpingis mellan klockan 12 och 14, från och med den 15/1.

Pingis- och para-SM pågår 27 januari till 1 februari.

Läs mer här: Pingis- och para-SM i Söderhamn

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 augusti 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn