Välbesökt smygpremiär och videoinspelning av jubileumslåten "Kom mina vänner"

Kom mina vänner - så heter den Söderhamsnlåt som Engmans kapell gjort till jubileumsåret 2020.

Premiär på nyårsafton – men under en inspelning av musikvideon fick några Söderhamnsbor ett smakprov av Engmans kapells ”Kom mina vänner”.

Under en måndagsspelning i Söderhamn passade Engmans kapell på att filma de sista klippen till musikvideon för Söderhamns egen 400-årslåt. Videon kommer att släppas direkt efter tolvslaget på nyårsafton, i samband med att låten släpps som singel på de flesta musikplattformar.

Bra uppslutning

Ett stort antal människor hade snappat upp den lite smått hemliga smygpremiären av låten och tagit sig ner på stan föra att få chansen att bli en del av Söderhamns 400-årsfirande, som publik i videon. Produktionsteamet från Jubel AB och Engmans kapell var mycket nöjda med inspelningen och inte minst med publiken som tog emot låten ”Kom mina vänner” bra.

Under en smygpremiär på en Söderhamnskrog spelades en musikvideo in.

”Kom mina vänner” kommer att framföras live på nyårsafton vid firandet på Rådhustorget i Söderhamn, under Engmans kapells spelning. Konserten börjar runt 23.00 och vid tolvslaget inleder vi jubileumsåret med Sveriges häftigaste lasershow!

Vi syns på Rådhustorget!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn