Malm interior, nytt företag i Faxeparks företagskuvös

Hanna Strandow och Madeleine Staagård blev Söderhamns bästa UF-företagare 2018! De belönades bland annat med en plats i Faxeparks affärsutvecklingsprogram, företagskuvösen.

Programmet ger dem tillgång till en certifierad rådgivare som följer deras resa i ett och ett halvt år. De får även möjlighet att verka i en kreativ miljö där de kan få administrativt stöd och möjlighet att bygga sitt nätverk.

- Vi har döpt företaget till Malm Interior. Vi gör olika inredningsartiklar i metall med som återspeglar olika byggnader med ett starkt varumärke. Vi vet inte riktigt vad som väntar oss på just denna resa men just nu känns allting nytt och jättespännande. Vi tar det som det kommer och vår rådgivare är ett otroligt stöd. Han kommer hela tiden med bra idéer och utmanar oss på ett bra sätt, kommenterar de.

Vis av erfarenhet från tiden med UF-företaget poängterar Hanna och Madeleine vikten av att träffa så många människor som möjligt även om det kan vara jobbigt att prata inför grupp.

Och de trivs i kommunen - mycket tack vare närheten till allt, säger de med stolthet.

Slutligen uppmanar de andra ungdomar att ta vara på möjligheterna till företagande i Söderhamn - det finns så många här som stöttar menar de.

Med tre veckor i Faxeparks företagskuvös har deras resa precis börjat och det ska bli spännande att se vad det kommer att bli av Malm Interior med Hanna och Madeleine i spetsen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 februari 2019

Kontakta oss på Faxepark

Stationshuset
Södra Hamngatan 50

Ola Andersson
Näringslivschef
Tel: 073-043 64 76
E-post: ola.andersson@soderhamn.se

Jan Brandberg
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-756 67
E-post: jan.brandberg@soderhamn.se

Bitti Alvin Lehmann
Projektledare SARURE
Tel: 0270-759 74
E-post: bitti.alvinlehmann@soderhamn.se

Ingrid Nyström
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-752 14
E-post:
ingrid.nystrom@soderhamn.se

Faxepark logo

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn