Lovaktiviteter

Alla barn ska ha möjlighet till bra och aktiva lov. Här presenterar vi de lovaktiviteter som Söderhamns kommun är en del av. Om du inte hittar något som passar här, finns alltid vårt rika föreningsliv med massor av spännande verksamhet.

Statliga lovpengar 2021 - föreningsdrivna aktiviteter

Söderhamns kommun har fått 1,1 miljoner kronor av de 200 miljoner som Regeringen nyligen beslöt att rikta till kommunerna för stöd till avgiftsfria och coronaanpassade lovaktiviteter under lovtillfällen 2021, med fokus på barn och unga i åldrarna 6–15 år.

Lovaktiviteterna ska stimulera både flickors och pojkars deltagande, främja integration, motverka segregation och skapa nya kontaktytor mellan barn och unga med olika social bakgrund.

En del av de statliga pengarna kommer Söderhamns kommun som tidigare att dela ut till föreningar som arrangerar lovaktiviteter. Precis som tidigare får föreningarna ansöka för sina aktiviteter och bifoga ekonomisk kalkyl och beskrivning av de planerade aktiviteterna. Ansökan löpande.

Ansök för din förening inför höst- och jullov här: Ansökningsblankett lovaktiviteter 2021 (PDF) , 242.3 kB.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 oktober 2021
Uppleva och göra

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn