Möjlig ändring i matsedlar på grund av covid-19 - gäller skolor och förskolor

Få elever - men stora lager. På grund av rådande läge med covid-19 kan matsedeln komma att ändras i skolor och förskolor.

Söderhamns kommuns tillagningskök för skolorna har för närvarande ett stort livsmedelslager på grund av att det varit färre elever på plats den senaste veckan. Därför kan vi komma att frångå ordinarie matsedel en tid framöver.

Alla måltider vi serverar ska i möjligaste mån följa de Nationella riktlinjerna Bra måltider i förskolan samt Bra måltider i skolan. Vi kommer också, som alltid, att tillgodose de barn och elever som är i behov av specialkost.

Senast uppdaterad: 20 mars 2020