Distansundervisning - Bergviksskolan åk 7-9 från och med måndag 29 nov

Flicka som sitter vid en bärbar dator

Distansundervisning införs vid Bergviksskolan för elever åk 7-9 från och med måndag 29 november.

Med anledning av konstaterat klusterutbrott av covid-19 införs distansundervisning för högstadieelever vid Bergviksskolan från och med kl 12:00 på måndag 29 november.

Beslutet om distansundervisning gäller för perioden 29 november till och med 3 december (mån-fre), men kan komma att förlängas om det finns behov för det. Observera att distansundervisning endast gäller för högstadieelever.

Elever och vårdnadshavare har fått information om start av distansundervisning via Unikum. Information till berörda vårdnadshavare ges av skolan löpande och det är därför viktigt att du som vårdnadshavare bevakar Unikum extra aktivt under en period.

Vid frågor - kontakta ditt barns mentor.