Öppna förskolan öppen för digitala träffar – välkommen att delta via Teams

Du har väl inte missat att öppna förskolan har ställt om till digital verksamhet? Välkomna att att delta i de träffar vi anordnar via Teams.

Öppna förskolan (Familjecentralen) i Söderhamn är en mötesplats för barn och vuxna med pedagogiska aktiviteter som genomsyras av lust, glädje och utforskande. I vanliga fall hittar du Familjecentralen på sjukhusområdet i Söderhamn (ingång 19), men under den rådande pandemin har vi ställt om till digital verksamhet. Alla familjer med barn i åldrarna 0–6 år är förstås lika välkomna att delta i den!

Möt oss på skärmen

Vi anordnar varje vecka digitala möten som du anmäler sig till. Till exempel sång och rytmikstunder, skapande och olika tematräffar. Via skärmen får ni möta våra förskollärare och ibland deltar också kurator, BVC-sköterska, barnmorska.

Så här deltar du

För att delta behöver du en mobiltelefon, dator eller läsplatta med internetuppkoppling samt en e-postadress. Familjecentralen använder Teams. Håll utkik på vår Facebook-sida eller öppna förskolans Instagramkonto, där uppdaterar vi programmet regelbundet.

Anmälan till digitala träffar

Anmälan till digitala aktiviteter sker genom att sms:a mailadress till 070-385 99 40.

Välkomna!

Läs mer: Familjecentralen på Facebooklänk till annan webbplats

Instagram: #oppnaforskolan_soderhamn

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 april 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn