Söderhamns bibliotek öppnar igen - med tidigare anpassningar

Från och med måndag den 28 december öppnar våra bibliotek igen efter en kortare stängning påkallad av regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Regeringens och Folkhälsomyndighetens uppmaning för en tid sedan att stänga biblioteken i Sverige som ett led i att minska smittspridningen har visat sig sakna lagstöd. Söderhamns bibliotek kommer därför att öppna igen med de rekommendationer och begränsningar i biblioteksrummet som gäller sedan tidigare.

Öppettider i mellandagarna är måndag till onsdag 10:00 - 16:00. Håll i, håll ut och håll avstånd!

• Bibliotekets service är bara tillgängligt för kortare ärenden: låna, hämta reservationer och återlämna. Besöket bör inte vara längre än 15 minuter.
  • Biblioteken kan tyvärr inte fungera som en mötesplats under rådande omständigheter.
  • Tidningsavdelningen är stängd.
  • Alla sittplatser är borttagna.
  • Samtliga datorer samt kopiator/skanner stängd för användning.
  • De digitala tjänsterna rekommenderas: www.helgebiblioteken.selänk till annan webbplats
  • Följ oss gärna på Facebook och Instagram.
  • Filialerna i Bergvik, Ljusne och Stråtjära håller öppet några timmar per vecka för att låna, hämta reservationer och återlämna. Särskilda öppettider gäller under julhelgerna.

Har du frågor om detta, kontakta Söderhamns stadsbibliotek,
telefon: 0270-75510 eller e-post: biblioteket@soderhamn.se.

• Alla sittplatser är borttagna.
  • Samtliga datorer samt kopiator/skanner stängd för användning.
  • Förskolor och skolklasser i grundskolan tas emot för bokade besök.
  • Vill du inte komma in på biblioteket? Använd Hämtservice, Drive-in och Boken kommer samt Digitala hjälpen per telefon. För mer information se www.soderhamn.se/bibliotek
  • Följ oss gärna på Facebook och Instagram
  • Söderhamns bibliotek har begränsade öppettider måndag – fredag kl. 10-18, lördag stängt
  • Tidningsavdelningen är stängd.
  • Filialerna i Bergvik, Ljusne och Stråtjära håller öppet några timmar per vecka för att låna, hämta reservationer och återlämna. För mer information se www.soderhamn.se/bibliotek
Senast uppdaterad: 28 december 2020