Bibliotek och andra verksamheter stänger från 19 december

Med anledning av regeringens skärpta restriktioner för att minska smittspridning begränsar Söderhamns kommun flera verksamheter ytterligare. Fler beslut om begränsningar kan komma.

Regeringen uppmanade på fredagen den 18 december kommuner att stänga all verksamhet som inte är helt nödvändig. Det gäller till exempel badhus och bibliotek.

Under lördagen den 19 december fattades beslut om att stänga Söderhamns huvudbibliotek samt filialer för utåtriktad verksamhet, badhuset Aquarena samt kommunala idrottshallar och anläggningar från och med lördag 19 december kl 16.00 till och med 24 januari 2021.
Beslutet om stängning fattades av kultur- och samhällsservicenämndens ordförande Marjo Myllykoski (M) och gäller även för verksamhet som är föreningsdriven och riktad för barn och unga födda år 2005 och senare. Undantag är yrkesmässig idrottsverksamhet.

Söderhamns kommun analyserar regeringens besked om skärpta restriktioner och hur de ska tillämpas. Fler beslut kan kommuniceras löpande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn