Inga kommunala evenemang i april, maj och juni

De kommunala evenemang som skulle ha levererats under april, maj och juni utgår på grund av covid-19. Evenemangen ställs in, flyttas eller presenteras i ny form. Det gäller både evenemang med 400-årskoppling och övriga.

Inga kommunala evenemang kommer att genomföras under tre månader framöver när Söderhamns kommun följer myndigheters rekommendationer om att hoppa över sammankomster som samlar fler än 50 deltagare. Söderhamns kommun tar beslutet med utgångspunkt i Folkhälsomyndighetens modell för riskbedömning, därför kan det bli så att även planerade evenemang med färre än 50 deltagare påverkas.

Evenemang kan dyka upp igen

I en del fall kommer evenemang att utgå, i andra sammanhang kommer vi att hitta lösningar med nya datum eller presentera evenemang i alternativa former.

För att vara uppdaterad om kommande evenemang, besök: www.soderhamn.se

Senast uppdaterad: 1 april 2020