• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Sommarvecka med Verkstäderna – kostnadsfria och spännande aktiviteter för sommarlediga barn

Sommarvecka med Verkstäderna – kostnadsfria och spännande aktiviteter för sommarlediga barn

Nu finns chansen för barn att utan kostnad testa på olika sporter/aktiviteter under en vecka på sommarlovet. Antingen på Stenbacken eller på Hällåsen, beroende på vad som passar bäst.

Sommarvecka med Verkstäderna - en möjlighet för barn i årskurs 1-6 att gratis testa nya aktiviteter i ett samarbete mellan Söderhamns kommun och föreningslivet. Vecka 25 till och med 30 på två platser – häng på!

Sportveckan med Verkstäderna pågår under vecka 25 till och med 30, måndag till fredag (ej midsommarafton), klockan 10-15 på Hällåsen och Stenbacken. Fjorton föreningar samt ledare kommer att finnas på plats för att presentera massor av spännande aktiviteter!

Sista ansökningsdag 6 juni

Det finns plats för 30 barn/vecka på varje plats, hälften från årkurserna 1-3 och hälften från 4-6. För att ge plats för så många som möjligt får varje barn bara delta i en vecka. Kostnadfritt.

Ansök till och med 6 juni - välkommen!

Anmälan Sportvecka: Sportveckan med Verkstäderna 2021länk till annan webbplats

- Kom och sporta och håll igång! Det här passar för vem som helst som vill testa nya saker, säger Therese Nilsson, fritidskonsulent i Söderhamn kommun.

Läs mer: Lovaktiviteter - Söderhamns kommun

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 maj 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn