Åtgärder för att begränsa smittspridning

För att begränsa smittspridningen av covid-19 genomförs flera begränsande åtgärder inom våra kommunala verksamheter. Åtgärderna gäller till och med 24 januari men kan komma att förlängas.

Stäng meddelande

Hur är det att cykla i Söderhamns kommun - tyck till här!

Bild

Tyck till i cyklistvelometern om hur det är att cykla i Söderhamns kommun.

Hur är det att cykla i Söderhamns kommun? Tyck till i undersökningen Cyklistvelometern och hjälp oss att göra Söderhamn till en ännu mer cykelvänlig kommun.

Nu har du chansen att tycka till i undersökningen Cyklistvelometern om hur det är att cykla i Söderhamns kommun. Finns det bra vägar till jobbet? Känner du dig trygg på cykelbanorna? Skulle något särskilt få dig att cykla mer? Enkätundersökning riktar sig till dig som cyklar varje dag och till dig som cyklar någon gång då och då. Tyck till och hjälp oss att göra Söderhamn ännu cykelvänligare!

Besvara enkäten senast 31 augusti.
Cyklistvelometern enkätlänk till annan webbplats

Cyklistvelometern är Cykelfrämjandets nationella nöjdhetsundersökning som syftar till att ta reda på hur cyklister upplever kommunen de cyklar mest i utifrån ett cykelperspektiv. Cyklistvelometern genomfördes för första gången i Sverige år 2018 och över 12 000 personer deltog då i undersökningen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 juni 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn