Familjerådgivningen hos Familjeteamet från 1 november

Bild

Familjeteamet är socialtjänstens öppenvårdsenhet dit söderhamnare kan vända sig för råd och stöd när man har svårigheter i familjen. Från 1 november finns även Familjerådgivningen i samma lokaler.
- Utifrån att vi i Söderhamns kommun jobbar med Medborgaren i fokus, så känns det bra att kunna erbjuda stöd även till familjer utan barn, säger Carina Qvarnsved, familjerådgivare.

Att fungera i en familj är inte alltid så lätt. Svårigheter uppstår i en mängd olika situationer, t.ex. i skolan eller på arbetet, mellan föräldrar eller mellan föräldrar och barn.

Familjerådgivning innebär att i lugn och ro samtala med varandra om det som känns svårt, att tillsammans med familjerådgivaren finna vägar till förändring. Du kan även träffa familjerådgivare själv - utan partner

Hos Familjerådgivningen träffar du Carina Qvarnsved. Carina arbetar inom Socialtjänstens öppenvård som familjebehandlare och familjerådgivare. Hon är i grunden socialpedagog, beteendevetare och KBT-terapeut och vidareutbildning som par- och relationsterapeut.  Carina har bred erfarenhet att möta människor med olika svårigheter och vara i svåra samtal som livskriser, negativa livsmönster, låg självkänsla, stress, missbruk, sexuell problematik, våld och relationsproblem.

Läs mer om familjerådgivning

Boka tid hos familjerådgivare

Familjerådgivningen finns i samma lokaler som Familjeteamet på Växelgatan 10.
Boka en tid: Kontakta Familjerådgivningen via Kundtjänst: 0270-750 00,
eller fyll i och skicka in önskemål via webbformulär så kontaktar vi dig.
Webbformulär - jag vill ha kontakt med Familjerådgivningen

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 maj 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn