Söderhamn 400 år 2020 - här finns sajten om firandet

Sajten om 400-årsfirandet kommer att uppdateras allt eftersom arrangemangen spikas och nya rullar in. Håll dig uppdaterad om vad som händer inför det spännande som ska komma!

Nu finns en sajt för det speciella år som väntar 2020 då Söderhamn fyller 400 år. Här vill vi berätta om vad som ska hända och vi vill också tända din glöd för att medverka till fest och firande. Ett spännande år väntar, välkommen att delta!

Ambitionen med sajten är att hålla medborgare uppdaterade om vad som händer från Söderhamns kommuns sida, men också att involvera medborgare, föreningsliv och företag som är så viktiga för att firandet ska bli så bra som möjligt.

Här hittar du sajten: Söderhamn 400 år

Dags att söka bidrag

Till exempel berättar vi om att det är dags att söka bidrag för de aktiviteter som din förening vill arrangera under jubileumsåret. Två sökomgångar kommer att genomföras, en på hösten och en på våren. Sista ansökningsdatum 2019 är 30 november och för omgång två är det 31 mars 2020.

In och sök. Och in och läs på sajten!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 oktober 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn