Patrik Jakobsson blir ny kommunchef

Nu är det klart vem som blir ny kommunchef i Söderhamns kommun. Patrik Jakobsson, 50 år, tar över rodret för tjänstemannaorganisationen redan från och med 18 september.

- Vi har sökt en kommunchef som står för energi, engagemang, och en riktigt stark tro på Söderhamn. En kommunchef som har driv och förmåga att få vår organisation att nå uppsatta mål och effekter. Efter en noggrann process, med flera kompetenta sökande har vi nu fattat ett beslut som vi är väldigt nöjda med, säger John-Erik Jansson (C) kommunstyrelsens ordförande och ordförande i personalutskottet som ansvarat för rekryteringsprocessen.

- Det känns spännande och intressant att få börja detta viktiga jobb. Att få arbeta med frågor som avser Söderhamn känns både roligt och väldigt meningsfullt, säger Patrik Jakobsson.

Patrik Jakobsson kommer närmast från tjänsten som fabrikschef vid Kraton Chemical fabrik i Sandarne, Söderhamn. Patrik har genom sina tidigare yrkesroller samlat på sig en gedigen erfarenhet av kvalitetsutvecklingsarbete och ledarskap.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 oktober 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn