Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Barnen förbereder sig inför regnbågsparaden

Regnbågsparad med förskolebarn

Tisdagen den 5 juni kommer Klossdammen, Uttern och Stentägtens förskolor att uppmärksamma allas lika värde genom att gå en promenad genom centrum upp till Klossdammens förskola.

Promenaden startar klockan 13.45 från Stadsparken går genom gågatan. Framme på Klossdammens förskola väntar gemensamma aktiviteter som pågår fram till klockan 16.00.

Barnen förbereder sig inför regnbågsparaden

Förskolorna Klossdammen, Uttern och Stentägten arbetar aktivt med att främja barns lika rättigheter och möjligheter. Likabehandlingsarbete handlar om att skapa en förskola fri från diskriminering, trakasserier och kränkande behandling. En trygg vardag är en förutsättning för att barnen på våra förskolor ska kunna delta i verksamheten på lika villkor. Förskolans uppdrag är att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för alla barns utveckling och lärande. Vårens arbete samlias ihop i en Regnbågsvecka som sedan avslutas med en gemensam Regnbågsparad.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-05-30

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter