Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Kolla in Jullovsfoldern – massor med gratis lovaktiviteter!

Som en tidig jullklapp till alla barn kommer Jullovsfoldern – fylld med gratis lovaktiviteter för unga i Söderhamns kommun.

Foldern trycks i nästan 3 000 exemplar och delas ut till både grundskole- och förskoleelever. Här hittar du något som passar dig eller ditt barn!

Ladda ned Jullovsfoldern här: Jullovsaktiviteter 2018PDF (pdf, 2.2 MB) (PDF)

Aktiviteterna i foldern arrangeras av kommunen, föreningslivet och studieförbund, eller i samarbeten mellan dessa. Gemensamt för alla aktiviteter är att de är gratis för barn i åldern 6-15 år.

Stort utbud

De föreningar och studieförbund som finns med i foldern har ansökt och godkänts till att få arrangera sina lovaktiviteter. Vissa krav måste uppfyllas, som att lovaktiviteterna ska vara gratis, ge barn stimulans och personlig utveckling, locka både flickor och pojkar, bjuda in och föra samman barn med olika social bakgrund och att alla ska ha samma möjligheter att delta.

Foldern finns på flera platser

Nästan 3 000 foldrar tryckts upp och delas ut – 2 500 till kommunens elever mellan 6 och 15 år, foldrar läggs också ut på till exempel CFL, Idrottshallen, förvaltningshuset, Rådhuset, Bilda, Studiefrämjandet, Verkstäderna och Faxepark.

Socialstyrelsen finansierar de gratis lovaktiviteterna och kommunen fördelar pengarna.

Läs mera på sidan www.soderhamn.se/ettbralovlänk till annan webbplats

Löpande information om aktiviteter med mera finns också på Facebook ”Lovaktiviteter i Söderhamn”.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-12-18

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter