Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Köp en söderhamnsgåva

Här kan du köpa utvalda gåvor eller souvenirer med anknytning till Söderhamn och Hälsingland.

Beställ i formuläret och hämta under öppettid

Du kan beställa dina gåvor i formuläret eller köpa direkt hos kundtjänst på Faxholmsgatan 3. Betalning sker alltid via faktura, utan extra avgift.

Fyll i din beställning:
Halssmycke Alirs öga
Sveriges största landskapsskulptur med basdiameter 160 m. Det vackra halssmycket i relief fångar skulpturens karaktär i litet format. Namnet Alir är ett medeltida namn för södra Hälsingland. Smycket leverera i en ask, med text om smyckets historia. Halsband/halskedja ingår inte. (Skickas normalt per post, leveranstid 1 - 3 dagar).
Alirs öga
Categories

Brevställ/servettställ
Brevställ/servettställ i tunn svart plåt, med hälsingebocken från vårt landskapsvapen. Stöd Söderhamns entreprenörskap: Tillverkad av ett UF-företag.
Brevställ
Categories

Hallhylla, svart eller vit
Plats för mobil, nycklar och brev i denna lackade plåthylla 32x22 cm, i vitt eller svart att hänga på väggen. Hyllan visar silhuetter av Oscarsborg, Söderhamnsporten & Rådhuset. Hyllan levereras med etikett om motiven. Stöd Söderhamns entreprenörskap: tillverkad av ett UF-företag.
Hallhylla, svart eller vit.
Categories


Bok om Söderhamn
Bok med bilder och berättelser från Söderhamn under 1950-60-talet. För dig som var med på den tiden - eller för skolklasser och andra som vill upptäcka Söderhamn för inte så länge sedan. Skriven av Lasse Mårtensgård, Maya Halldén och Olle Häger.
Bok: Söderhamn för inte så längesedan
Categories


Fotomapp med åtta klassiska söderhamnsmotiv och ark med förklarande bildtexter: Busstorget, centrumvy, Köpmangatan, Gurkparken och salutorget från 1950-talet samt gamla Folkets hus, Köpmangatan och Strykjärnsparlen från 1960-talet. Text och bild: Åke Lundberg.
Fotomapp - så minns vi vår stad
UPPGIFTER FÖR FAKTURERING


Skicka per post
Skicka per post

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-12-27

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter