$topImageLink.description Söderhamns kommuns startsida

Vår skola

Välkommen till Rosenvallskolan i Söderala. Skolan ligger i Söderala 7 kilometer från centrala Söderhamn. Här går 155 elever och det bedrivs verksamhet för elever från förskoleklass till årskurs 5 samt fritids. På skolan arbetar ca 20 medarbetare som är organiserade i olika arbetslag. Skolan arbetar med metoder som främjar kunskapsinhämtning, likvärdighet, flexibelt lärande och ett språkutvecklande arbetssätt.

Rosenvallskolan arbetar aktivt med värdegrundsarbete. Det är viktigt att eleverna känner trygghet och har inflytande samt att alla ska nå kunskapskraven. Varje läsår inleds med ett välkomstsamtal mellan elev och ansvarig pedagog, två värdegrundsveckor med värderingsövningar samt en kick-off. Som en del av kvalitetssäkringen arbetar skolan kontinuerligt med sociogram, trivselenkäter och trygghetsvandringar.

Vår verksamhetsidé är:

"En skola i utveckling enligt senaste forskning och beprövad erfarenhet som genomsyras av flexibiltitet."
Rosenvallsskolan

Kundtjänst
Telefon
0270-750 00

Besöksadress
Bersvägen 24
826 61 Söderala

Rektor

Rektor skola

Birgitta Ekström

076-142 0239
E-post

Uppdaterad: 2018-09-28

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Hudiksvalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ovanåkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ljusdallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Nordanstiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster