Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Matsedel för vård- och omsorgsboenden

Vecka 33

Måndag 14 Aug
Lunch alt 1: Kryddig korvgryta, Ris/Kokt potatis, Rotfruktsstrimlor.
Dessert: Päron med gräddtopp.
Middag: Ugnsomelett, Räkstuvning, Ärter.

Tisdag 15 Aug
Lunch alt 1: Stekt strömming, Potatismos, Am.grönsaksblandning.
Dessert: Diplomatkräm, Mjölk.
Middag: Grön sparrissoppa, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Onsdag 16 Aug
Lunch alt 1: Ostfylld köttfärskaka, Kokt potatis, Sås, Skivade morötter. Dessert: Blåbärssoppa.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Torsdag 17 Aug
Lunch alt 1: Trädgårdsmästarsoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Middag: Kokt pasta, Köttfärssås, Sallad.

Fredag 18 Aug
Lunch alt 1: Skinksås, Grönsaksfat (Blomkål, broccoli, morötter), Kokt potatis, Körsbärskräm, Mjölk.
Middag: Prinskorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Blandad sallad.

Lördag 19 Aug
Lunch alt 1: Fiskgratäng Bonjour, Kokt potatis, Sommargrönsaker.
Dessert: Glassbägare.
Middag: Kallskuret kött med äppelsallad, Kokt potatis.

Söndag 20 Aug
Lunch alt 1: Stekt kycklingfilé med ädelostsås, Klyftpotatis, Ärter.
Dessert: Marängsuisse.
Middag: Risgrynspudding, Saftsås, Mjukt bröd, Köttpålägg, tomat.

Vecka 34

Måndag 21 Aug
Lunch alt 1: Gräddstuvad pyttipanna, Rödbetor, Sallad.
Dessert: Aprikossoppa.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Färsk frukt.

Tisdag 22 Aug
Lunch alt 1: Vinga fisksoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Plättar, Sylt, Vispgrädde.
Middag: Köttfärsgryta med sötsur sås, Pasta/kokt potatis, Broccoli.

Onsdag 23 Aug
Lunch alt 1: Kokt köttkorv, Potatismos, Brytbönor, Yoghurt.
Middag: Kycklinggratäng med persika, Ris/Kokt potatis, Ärter/Majs/Paprika.

Torsdag 24 Aug
Lunch alt 1: Pannbiff med lök, Kokt potatis, Brunsås, Blomkål, Inlagd gurka. Dessert: Glassbåt.
Middag: Spenatsoppa, Hackat ägg, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Fredag 25 Aug
Lunch alt 1: Klassisk fiskgratäng, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Blandad fruktkräm, Mjölk.
Middag: Krämig skinkomelett, Kall chili fraichesås, Romanescogrönsaker.

Lördag 26 Aug
Lunch alt 1: Kalops, Kokt potatis, Am.grönsaksblandning, Rödbetor.
Dessert: Fruktsallad, Gräddtopp.
Middag: Sprödbakad fisk, Kokt potatis, Gräddfilssås, Tomat.

Söndag 27 Aug
Lunch alt 1: Örtagårdsstek (fläskkött), Potatisgratäng, Sås, Köksmästarblandning.
Dessert: Chokladmousse med gräddtopp.
Middag: Rotfruktsplättar, Lingonsylt, Medvurst.

Vecka 35

Måndag 28 Aug
Lunch alt 1: Isterband, Stuvad potatis, Herrgårdsgrönsaker, Rödbetor. Dessert: Päronkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Stuvad potatis, Varm grönsak.
Middag: Grönsakssoppa med rotfruktsstrimlor, Mjukt bröd, Ost.

Tisdag 29 Aug
Lunch alt 1: Stekt salt sill, Kokt potatis, Löksås, Ärter.
Dessert: Nyponsoppa, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Köttbullar, Potatismos, Brunsås, Vitkålslingon.

Onsdag 30 Aug
Lunch alt 1: Kassler med dragongrädde, Kokt potatis, Blomkål/morötter. Dessert: Sommarkompott, Mjölk.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Risgrynsgröt, Mjölk, Mjukt bröd, Korvpålägg.

Torsdag 31 Aug
Lunch alt 1: Ärtsoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Dessert: Yoghurt.
Middag: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Varm remoulad, Rårivna morötter.

Fredag 1 Sep
Lunch alt 1: Kåldolmar, Kokt potatis, Brunsås, Köksmästarblandning. Dessert: Hallonmousse med småkakor.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Kokt skinka, Mimosasallad, Kokt potatis.

Lördag 2 Sep
Lunch alt 1: Kycklinggryta med bacon och senap, Ris/Kokt potatis, Ärter, majs, paprika bl.
Dessert: Mandarinklyftor, Gräddtopp.
Middag: Janssons frestelse, Ägghalvor, Färsk frukt.

Söndag 3 Sep
Lunch alt 1: Helstekt kotlett, Brynt potatis, Sås, Bukettgrönsaker.
Dessert: Muffinskaka, Vaniljsås.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Vecka 36

Måndag 4 Sep
Lunch alt 1: Fisk på grönsaksbädd, Kokt potatis.
Dessert: Aprikoskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret, kött/skinka, Grönsak.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.

Tisdag 5 Sep
Lunch alt 1: Rotfruktssoppa med creme fraish, Bröd, Ost.
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stuvade makaroner, Stekt falukorv, Rårivna morötter.

Onsdag 6 Sep
Lunch alt 1: Köttfärslimpa, Kokt potatis, Brunsås, Sommarblandning, Lingonsylt.
Dessert: Apelsinsoppa.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stekt inlagd strömming, Potatismos, Ärter.

Torsdag 7 Sep
Lunch alt 1: Bruna bönor, Stekt rimmat fläsk, Sallad.
Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst.

Fredag 8 Sep
Lunch alt 1: Kebabgryta, Klyftpotatis, Skivade morötter.
Dessert: Jordgubbskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Köttfärslasagnett, Rosenbröd, Sallad.

Lördag 9 Sep
Lunch alt 1: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.
Dssert: Rulltårta med gräddtopp.
Middag: Viltfärsmedaljong, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.

Söndag 10 Sep
Lunch alt 1: Dillkött, Kokt potatis, Brytbönor.
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Raggmunk, Lingonsylt, Skinktärningar, Färsk frukt.

Vecka 37

Måndag 11 Sep
Lunch alt 1: Champinjongratinerade pannbiffar med bostongurka, Kokt potatis, Sallad.
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Grönsak.
Middag: Redd grönsakssoppa, Polarkaka, Skinka, tomat, Färsk frukt.

Tisdag 12 Sep
Lunch alt 1: Ugnstekt falukorv, Kokt potatis, Ostgratinerad blomkål.
Dessert: Äppelkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Grönsak.
Middag: Potatisbullar, Lingonsylt, Rårivna morötter.

Onsdag 13 Sep
Lunch alt 1: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Remouladsås, Ärter.
Dessert: Mangomousse, Rån.
Lunch alt 2: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Grönsak.
Middag: Omelett, Stuvad spenat, Kallskuren kokt skinka.

Torsdag 14 Sep
Lunch alt 1: Högsbosoppa (morot), Bröd, Ost.
Dessert: Knäckig jordgubbspaj, Vaniljsås.
Lunch alt 2: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Grönsak.
Middag: Pölsa, Kokt potatis, Tärnade rödbetor.

Fredag 15 Sep
Lunch alt 1: Festlig kycklinggryta, Ris/Kokt potatis, Brytbönor.
Dessert: Blåbärssoppa.
Lunch alt 2: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Grönsak.
Middag: Laxpaj, Kall romsås, Sallad.

Lördag 16 Sep
Lunch alt 1: Biff alá Lindström, Kokt potatis, Gräddsås, Sommargrönsaker. Dessert: Glass, Hallonsås.
Middag: Potatisfrestelse med rökt fläskkött, Vitkålslingon.

Söndag 17 Sep
Lunch alt 1: Skinkstek, Kokt potatis, Citron och basilikasås, Romanescogrönsaker.
Dessert: Klyftade persikor, Chokladgrädde.
Middag: Risgrynskaka med russin, Mjölk, Sylt, Mjukt bröd, Medvurst, Tomat.

Vecka 38

Måndag 18 Sep
Lunch alt 1: Köttbullar, Stuvade makaroner, Skivade morötter.
Dessert: Fruktsoppa.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Mild potatis och purjolökssoppa, Mjukt bröd, Leverpastej, Gurka,
Färsk frukt.

Tisdag 19 Sep
Lunch alt 1:
Köttkorv, Kokt potatis, Senapssås, Rotfruktstrimlor.
Dessert: Drottningkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Råkost.

Onsdag 20 Sep
Lunch alt 1
: Kokt fiskfilé, Äggsås, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Chokladpudding med gräddtopp.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Baconlåda, Rårivna morötter.

Torsdag 21 Sep
Lunch alt 1:
Bondstuv, Rödbetor.
Dessert: Hemlagad ris i frutti med sylt.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Inlagd sill och senapssill, Kokt potatis, Ägghalvor, Tomatklyftor.

Fredag 22 Sep
Lunch alt 1:
Vegetarisk färslimpa med soltorkade tomater och ost, Kokt potatis, Gräddsås, Slottsgrönsaker.
Dessert: Glasstrut
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Krämig potatis och grönsaksgratäng, Kassler.

Lördag 23 Sep
Lunch alt 1:
Kyckling alá King, Ris/Kokt potatis, Am.grönsaksblandning. Dessert: Kladdkaka med apelsingrädde.
Middag: Tacopaj, Tacosås, Blandad sallad.

Söndag 24 Sep
Lunch alt 1:
Rimmad fläskbog med pepparrotssås, Kokt potatis, Köksmästarblandning.
Dessert: Plommonkompott, Mjölk.
Middag: Skånsk äggakaka, Lingonsylt, Färsk frukt.

Vecka 39

Måndag 25 Sep
Lunch alt 1:
Sejryggfilé i hummersås, Kokt potatis, Klostergrönsaker. Dessert: Nyponsoppa, Småskorpor.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak, Lingonsylt.
Middag: Nötfärsbiff, Potatismos, Hamburgedressing, Blandad sallad.

Tisdag 26 Sep
Lunch alt 1:
Stekt rimmat fläsk, Paltbröd, Vitsås, Lingonsylt, Råkostsallad. Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak, Lingonsylt.
Middag: Plättar, Lingongrädde, Medvurst.

Onsdag 27 Sep
Lunch alt 1:
Gulaschsoppa med köttfärs, Bröd, Ost.
Dessert: Äppelpaj, Vaniljsås.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak, Lingonsylt.
Middag: Fransk pastagratäng med kyckling, Tomatsallad.

Torsdag 28 Sep
Lunch alt 1:
Fisk i ugnen med majonnäs och senapstäcke, Potatis, Rårivna morötter.
Dessert: Mangosmoothie.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak, Lingonsylt.
Middag: Ålandspannkaka med sviskon och vispad grädde, Mjukt bröd, Medvurst, Tomat.

Fredag 29 Sep
Lunch alt 1:
Bräckt lunchkorv/Falukorv, Kokt potatis, Broccoligratäng. Dessert: Kaffecréme med havreflarnscrunch.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak, Lingonsylt.
Middag: Torghandlarsoppa (grönsakssoppa), Polarkaka, Leverpastej, Inlagd gurka.

Lördag 30 Sep
Lunch alt 1:
Laxpudding, Smörsås, Ärter.
Dessert: Klyftade persikor, Jordgubbssås.
Middag: Rökt kallskuret kalkonbröst, Kokt potatis, Legymsallad, Rosenbröd.

Söndag 1 Okt
Lunch alt 1:
Plommonspäckad fläskkarré, Kokt potatis, Sås, Slottsgrönsaker, Äppelmos.
Dessert: Glassbakelse.
Middag: Risgrynsgröt, Mjölk, Mjukt bröd, Korvpålägg.

Vecka 40

Måndag 2 Okt
Lunch alt 1:
Kryddig korvgryta, Ris/Kokt potatis, Rotfruktsstrimlor.
Dessert: Päron med gräddtopp.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak. Middag: Ugnsomelett, Räkstuvning, Ärter.

Tisdag 3 Okt
Lunch alt 1:
Stekt strömming, Potatismos, Am.grönsaksblandning.
Dessert: Diplomatkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatismos, Kokt grönsak. Middag: Grön sparrissoppa, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Onsdag 4 Okt
Lunch alt 1:
Ostfylld köttfärskaka, Kokt potatis, Sås, Skivade morötter. Dessert: Blåbärssoppa.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Färsrätt, Kokt potatis, Sås, Kokt grönsak. Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Torsdag 5 Okt
Lunch alt 1:
Trädgårdsmästarsoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak, Yoghurt.
Middag: Kokt pasta, Köttfärssås, Sallad.

Fredag 6 Okt
Lunch alt 1:
Skinksås, Grönsaksfat (Blomkål, broccoli, morötter), Kokt potatis.
Dessert: Körsbärskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak. Middag: Prinskorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Blandad sallad.

Lördag 7 Okt
Lunch alt 1:
Fiskgratäng Bonjour, Kokt potatis, Sommargrönsaker.
Dessert: Glassbägare.
Middag: Kallskuret kött med krämig makaronisallad, Ärter/majs/paprika.

Söndag 8 Okt
Lunch alt 1:
Stekt kycklingfilé med ädelostsås, Klyftpotatis, Ärter.
Dessert: Marängsuisse.
Middag: Risgrynspudding, Saftsås, Mjukt bröd, Köttpålägg, tomat.

Vecka 41

Måndag 9 Okt
Lunch alt 1:
Gräddstuvad pyttipanna, Rödbetor, Sallad.
Dessert: Aprikossoppa.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Färsk frukt.

Tisdag 10 Okt
Lunch alt 1:
Vinga fisksoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Plättar, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker, Yoghurt.
Middag: Köttfärsgryta med sötsur sås, Pasta/kokt potatis, Broccoli.

Onsdag 11 Okt
Lunch alt 1:
Rotmos, Grynkorv, Grönsaker.
Dessert: Glassbåt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Kycklinggratäng med persika, Ris eller Kokt potatis, Ärter/Majs/Paprika.

Torsdag 12 Okt
Lunch alt 1:
Pannbiff med lök, Kokt potatis, Brunsås, Blomkål, Inlagd gurka. Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Spenatsoppa, Hackat ägg, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Fredag 13 Okt
Lunch alt 1:
Klassisk fiskgratäng, Kokt potatis, Ärter.
Dessert: Blandad fruktkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Krämig skinkomelett, Kall chili fraichesås, Blandad sallad.

Lördag 14 Okt
Lunch alt 1:
Kalops, Kokt potatis, Am.grönsaksblandning, Rödbetor.
Dessert: Fruktsallad, Gräddtopp.
Middag: Sprödbakad fisk, Kokt potatis, Gräddfilssås, Tomat.

Söndag 15 Okt
Lunch alt 1:
Örtagårdsstek (fläskkött), Potatisgratäng, Sås, Köksmästarblandning.
Dessert: Chokladmousse med gräddtopp.
Middag: Rotfruktsplättar, Lingonsylt, Medvurst.

Vecka 42

Måndag 16 Okt
Lunch alt 1:
Fläskköttsgryta med äpple och curry, Kokt potatis, Broccoli och gul morot.
Dessert: Päronkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Stuvad potatis, Varm grönsak.
Middag: Grönsakssoppa med rotfruktsstrimlor, Mjukt bröd, Ost.

Tisdag 17 Okt
Lunch alt 1:
Stekt salt sill, Kokt potatis, Löksås, Ärter.
Dessert: Nyponsoppa, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Köttbullar, Potatismos, Brunsås, Vitkålslingon.

Onsdag 18 Okt
Lunch alt 1:
Isterband, Stuvad potatis, Herrgårdsgrönsaker, Rödbetor. Dessert: Sommarkompott, Mjölk.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Morotslasagne, Rosenbröd, Blandad sallad.

Torsdag 19 Okt Måltidens dag
Lunch alt 1:
Jägargryta med kantareller, Kokt potatis, Rotfruktsstrimlor, Gelé.
Dessert: Chokladbollspannakotta.
Middag: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Varm remoulad, Rårivna morötter.

Fredag 20 Okt
Lunch alt 1:
Kåldolmar, Kokt potatis, Brunsås, Köksmästarblandning. Dessert: Hallonmousse med småkakor.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Kokt skinka, Mimosasallad, Kokt potatis.

Lördag 21 Okt
Lunch alt 1:
Kycklinggryta med bacon och senap, Ris/Kokt potatis, Ärter, majs, paprika bl.
Dessert: Mandarinklyftor, Gräddtopp.
Middag: Janssons frestelse, Ägghalvor, Färsk frukt.

Söndag 22 Okt
Lunch alt 1:
Helstekt kotlett, Brynt potatis, Sås, Bukettgrönsaker.
Dessert: Muffinskaka, Vaniljsås.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Vecka 43

Måndag 23 Okt
Lunch alt 1:
Kalles fiskgratäng med tomat och dill, Kokt potatis, Ärter. Dessert: Aprikoskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.

Tisdag 24 Okt
Lunch alt 1: Rotfruktssoppa med creme fraish, Bröd, Ost.
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stuvade makaroner, Stekt falukorv, Rårivna morötter.

Onsdag 25 Okt
Lunch alt 1: Köttfärslimpa, Kokt potatis, Brunsås, Sommarblandning, Lingonsylt.
Dessert: Apelsinsoppa.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stekt inlagd strömming, Potatismos, Ärter.

Torsdag 26 Okt
Lunch alt 1: Bruna bönor, Stekt rimmat fläsk, Sallad.
Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst.

Fredag 27 Okt
Lunch alt 1: Kebabgryta, Klyftpotatis, Skivade morötter.
Dessert: Jordgubbskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Köttfärslasagnett, Rosenbröd, Sallad.

Lördag 28 Okt
Lunch alt 1: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.
Dessert: Rulltårta med gräddtopp.
Middag: Viltfärsmedaljong, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.

Söndag 29 Okt
Lunch alt 1: Dillkött, Kokt potatis, Broccoli och gula morötter.
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Raggmunk, Lingonsylt, Skinktärningar, Färsk frukt.

Vecka 44

Måndag 30 Okt
Lunch alt 1: Champinjongratinerade pannbiffar med bostongurka, Kokt potatis, Sallad.
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2 Ugnspannkaka Sylt Leverpastej Grönsak
Middag Redd grönsakssoppa Polarkaka Skinka tomat Färsk frukt

Tisdag 31 Okt
Lunch alt 1 Ugnstekt falukorv Kokt potatis Ostgratinerad blomkål Äppelkräm Mjölk
Lunch alt 2 Ugnspannkaka Sylt Leverpastej Grönsak
Middag Potatisbullar Lingonsylt Rårivna morötter

Onsdag 1 Nov
Lunch alt 1 Stekt fiskfilé Kokt potatis Remouladsås Ärtpesto Mangomousse Rån
Lunch alt 2 Ugnspannkaka Sylt Leverpastej Grönsak
Middag Omelett Stuvad spenat Kallskuren kokt skinka

Torsdag 2 Nov
Lunch alt 1 Högsbosoppa (morot) Bröd Ost Knäckig jordgubbspaj Vaniljsås
Lunch alt 2 Ugnspannkaka Sylt Leverpastej Grönsak
Middag Pölsa Kokt potatis Tärnade rödbetor

Fredag 3 Nov
Lunch alt 1 Festlig kycklinggryta Ris/Kokt potatis Rotfruktsstrimlor Blåbärssoppa
Lunch alt 2 Ugnspannkaka Sylt Leverpastej Grönsak
Middag Laxpaj Kall romsås Sallad

Lördag 4 Nov Alla helgons dag
Lunch alt 1 Skinkstek Kokt potatis Citron och basilikasås Klostergrönsaker Kladdkaka med apelsingrädde
Middag Rotfruktsplättar Lingonsylt Leverpastej

Söndag 5 Nov
Lunch alt 1 Wallenbergare Potatismos Gräddsås Sommarblandning Lingonsylt Glass Hallonsås
Middag Risgrynskaka med russin Mjölk Sylt Mjukt bröd Medvurst Tomat

Söderhamns kommun

Kultur & Samhällsservice
Västra Storgatan 16-18
826 80 Söderhamn
Telefon: 0270 - 751 69
Fax: 0270 - 751 05
Skicka e-post

Kostchef
Sonia Persson
Tel 0270-750 36

Bitr kostchef
Åsa Bergstedt
Tel 0270-754 09

Frågor till Åsa

Mer om kostavdelningen

Granskad/Uppdaterad: 2017-08-14

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter