Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Nyföretagarträff med buffé

Nyföretagarträff med buffé och mingel - 21 mars

Du som har startat eller etablerat företag i Söderhamn under 2016-2017 är varmt välkommen till vår nyföretagarbuffé på Faxepark.

Under kvällen får du ta del av några av de möjligheter näringslivet kan ge dig som nyföretagare. Utvecklande utbildningar, kostnadsfri rådgivning, företagsstöd och projektmedel, erfarenhetsutbyte med andra företagare eller varför inte göra affärer.

Du träffar och utbyter erfarenhet med andra nyblivna eller erfarna företagare, skapar viktiga kontakter med finansiärer och rådgivare samt viktiga aktörer för dig som företagare.

I Söderhamn ser vi positivt på dig som startat företag och den insats du gör. Du bidrar till tillväxt och utveckling i kommunen – därför ger vi dig den här möjlighetan samtidigt som vi bjuder på en gedigen buffé.

Välkommen – och glöm inte visitkortet!

Dag: Onsdag 21 mars
Tid: kl. 18.00 - 21.30 (ca)
Plats: Faxepark, Stationshuset, Södra Hamngatan 50 i Söderhamn
Anmälan: senast 18 mars

Till anmälningsformulärlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Deltagande aktörer:

PwC, Arbetsförmedlingen, Movexum, NyföretagarCentrum, Almi Företagspartner GävleDala AB, Länsförsäkringar Gävleborg (bankverksamheten)

Arrangör:
Nyföretagarträffen arrangeras av Faxepark - Söderhamns arena för innovativ tillväxtGranskad/Uppdaterad: 2018-03-16

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter