Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Stefan och Jonas på Albertina är årets företagare i Söderhamn!

Stefan Svanberg, Albertina, utsedd till Årets Företagare i Söderhamn 2016. (Jonas Roos saknas)

- När jag och Jonas såg att Claes, Jimmy, Anders och Gunnar var nominerade blev jag förvånad och vi kände oss som utfyllnad - nu är jag jätteförvånad! Det här är en bekräftelse på att vi har gjort rätt! skrattade Stefan Svanberg.

Årets Företagare i Söderhamn 2016 tillkännagavs av Föreningen Företagarna vid näringslivsenhetens galalunch på CFL under torsdagen. Stefan och Jonas vann i hård konkurrens med Claes Wixner och Jimmy Rödin, Wixner och Rödin AB och Anders Holgersson och Gunnar Schewelius, Elia. Fyra företagare med två välskötta företag bakom sig.

Juryn motiverade beslutet med:
En framgångsrik restaurang som utvecklats och breddat verksamheten med högre omsättning och än godare mat och lönsamhet som följd. Stefan Svanberg och Jonas Roos driver denna skärgårdspärla. Det blir inte sommar förrän du besökt Albertina!…”

För sex år sedan tog Stefan över den populära restaurangen som då haft 32 år med grundaren Mats Gunnarsson bakom rodret. Tre år senare är också Jonas Roos delägare.

- Det känns tryggt att arbeta med Jonas. Vi hade ett samarbete redan innan han blev delägare och idag har vi utökat antalet sittplatsen och ökat omsättningen, avslutar Stefan.

Utmanarna Jimmy Rödin, (vinnare Stefan
Svanberg), Claes Wixner och Anders
Holgersson. På bilden saknas Jonas Roos
och Gunnar Schewelius

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2017-06-02

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter