Sommarjobb

Vi finns i söderhamnarnas vardag varje dag. Och vi gör många olika saker. Söderhamns kommun erbjuder sommarjobb som ger dig erfarenhet inför framtiden! 2017 kan du som är född 1999 - 2001 söka sommarjobb hos Söderhamns kommun.

2017 erbjuder vi sommarjobb inom områdena  hemtjänst, äldreboende, daglig verksamhet, förskola och fritids, musik, Söderhamns museum, park och vaktmästeri, skärgård, Stenö camping och Visit Söderhamn/turism. I din ansökan väljer du var du vill arbeta i första eller andra hand.

Mer om sommarjobb

Sommarjobb hos kommunen pågår under tre veckor under någon av våra tre perioder i början, mitten eller slutet av sommarlovet. Vissa arbetsplatser har endast en period och datumen kan variera. Arbetstiden är sex timmar per dag. 

Välkommen med din ansökan senast den 19 marslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kontakter

Karin Norman
Samordnare sommarjobb
HR-enheten
0270-751 77

Helena Stewing
Sommarjobb i äldreboende, hemtjänst och daglig verksamhet
0270 - 750 15

sommarjobb 2017

Jobba i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa. Samverkan är nyckeln för att hålla medborgarens fokus och skapa bra verksamhet för dem vi är till för.

Vi är mer än 2300 medarbetare som tillsammans arbetar för att göra Söderhamn till en öppen och attraktiv skärgårdsstad som människor lever i, längtar efter och flyttar till.

VI ÄR SÖDERHAMN – välkommen att bli en av oss!

Intresseanmälan|          Sommarjobb

Leva i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa.

Läs mer om att bo och leva i Söderhamn