Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Du behövs! Inom vård och omsorg

Redan nu och flera år framåt behöver vård- och omsorgssektorn rekrytera många nya medarbetare.

Yrken som efterfrågas i hela Sverige är exempelvis socionom, undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och olika typer av handläggare. Socionomer med inriktning mot äldre och funktionshindrade är särskilt attraktiva som biståndshandläggare, chefer i äldreomsorgen samt som LSS-handläggare.

Du gör skillnad - varje dag!

Gemensamt för de flesta yrkena inom vård- och omsorgsområdet är att du kan gå hem från jobbet med känslan av att du har gjort skillnad - varje dag!

Om du är ung och ska välja gymnasieprogram ger vård- och omsorgsprogram-met dig en bra grund för en framtid inom vård- och omsorgssektorn.
Efter avslutad gymnasieutbildning kan du välja mellan att arbeta direkt som undersköterska eller att plugga vidare. Kontrollera om du behöver välja till extra kurser för att få högskolebehörighet

Om du är vuxen och funderar på att byta spår i livet, se över vilka yrken och utbildningar som ges inom vård- och omsorgsområdet.

Jobba med vård- 0ch omsorg​ i Söderhamns kommun

Inom omvårdnadsförvaltningen jobbar cirka 900 personer. Tillsammans ansvarar vi för den största delen av kommunens vård- och omsorgtjänster.
Kanske är du en av våra framtida arbetskamrater?
Läs mer om att jobba med vård- och omsorg i Söderhamns kommun

Söderhamns kommun

Omvårdnadsförvaltningen
826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
E-post

Yrkes- och studievägledning

Vuxenlänk till annan webbplats
Ungdomlänk till annan webbplats

Granskad/Uppdaterad: 2016-11-11

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter