Emil Gilberg, grupphemsassistent Maria Ohlson, sjuksköterska Karin Wennberg, förskollärare Emma Wiitavaara, socialsekreterare Bildkarta
Maria Ohlson, sjuksköterska Bildkarta

Vi är Söderhamn!

Som medarbetare inom kommunen är du en viktig ambassadör för Söderhamn. Varje dag möter du människor, oavsett vilket yrke du har. För de många människorna är mötet med dig också ett möte med kommunen. Bär ditt uppdrag med stolthet – var med och vårda förtroendet. Tillsammans är vi Söderhamn!

Det här bär du med dig i ditt arbete i Söderhamns kommun:

För Söderhamnarnas bästa.

Vi som jobbar inom kommunen samverkar dagligen för att lösa Söderhamnarnas behov och önskemål, oavsett vilken enhet eller förvaltning vi arbetar på. Det är vårt gemensamma uppdrag och ansvar att skapa en bra plats att leva, bo och verka på. Vi finns till för Söderhamnarna.

Du är viktig

Du har möjlighet att bidra till en positiv känsla i vår kommun. Både genom ditt bemötande och engagemang i ditt vardagliga arbete, men även genom att delta aktivt i utvecklingsarbetet i er arbetsgrupp. Du kan få Söderhamn att bli en ännu bättre plats!

Entreprenörskap och livslångt lärande i arbetslivet

I Söderhamn är entreprenörskap och livslångt lärande en hjärtefråga. Det gäller även dig som arbetar inom kommunen. Vi uppmuntrar dig att lära dig mer och utvecklas under hela ditt arbetsliv – både inom ditt yrke och vidare om du vill. Din kunskap är till glädje för oss alla.

Mångfald är en styrka

Din roll inom kommunen är del av en stor mångfald av yrken och människor med olika bakgrund. Runt 2300 människor bidrar varje dag med sin kunskap och kompetens till att göra Söderhamn till en bättre plats. En plats att längta till!

Några röster om Söderhamn

 • Emil Gilberg

  23 år, Grupphemsassistent
  Jag jobbar i en arbetsgrupp med bra driv. Alla ges möjlighet att glänsa och vi tar gemensamma beslut...
 • Emma Wiitavaara

  27 år, Socialsekreterare
  Mitt arbete är givande, stimulerande och mångsidigt. 

 • Maria Ohlson

  45 år, Sjuksköterska
  Maria jobbar som sjuksköterska inom hemsjukvården och känner att hennes uppdrag är betydelsefullt.

 • Karin Wennberg

  44 år, Förskollärare
  Karin fick jobb på Lillbergets förskola 1993, hon känner fortfarande samma glöd och engagemang idag,...

Jobba i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa. Samverkan är nyckeln för att hålla medborgarens fokus och skapa bra verksamhet för dem vi är till för.

Vi är mer än 2300 medarbetare som tillsammans arbetar för att göra Söderhamn till en öppen och attraktiv skärgårdsstad som människor lever i, längtar efter och flyttar till.

VI ÄR SÖDERHAMN – välkommen att bli en av oss!

Intresseanmälan|          Sommarjobb

Leva i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa.

Läs mer om att bo och leva i Söderhamn