Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Inspiration inför SM-veckan - Ara Abrahamian, "Ingenting är omöjligt, det är bara olika svårt"

1 december - Ara Abrahamian inspirerar inför SM-veckan

Ara pratar om sitt liv, om sin inspiration, motivation och drivkraft samt om den målmedvetenhet som krävs för att kunna prestera på topp när det verkligen gäller.

"Ingenting är omöjligt, det är bara olika svårt", det vet Ara. Uppväxt i Armenien och med tuff träning under sovjetisk disciplin, är erfarenheterna om vad som är möjligt många. Ara Abrahamian blev Ara med hela svenska folket efter skandalen under OS i Peking när Ara vägrade att låta sig behandlas ojust. Han fick till slut rätt.

1998 tar Ara sin första SM-medalj. Några år senare har Ara 6 SM-guld, 3 EM- medaljer, 3-VM medaljer, 1 OS-medalj, 22 GrandPrix-medaljer och är dessutom en entreprenör med tre vinstgivande företag.

Ta chansen att få ett möte med en idrottshjälte som alltid strävar efter att göra sitt yttersta, både på och utanför brottarmattan.

30 januari- 5 februari arrangeras SM-veckan i Söderhamn. Där brottning kommer att vara en viktig del. Vi hoppas att föreläsningen skall inspirera till att komma i SM-form och att vi redan nu får känna lite SM-puls.

Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla.

Datum: Torsdag 1 december
Plats: Hörsalen, CFL , Södra Järnvägsgatan 7, Söderhamn
Tid: 18.30-20.00
Anmälan: Anmälningsformulärlänk till annan webbplats

Varmt välkommen!

Föreläsningen arrangeras av: Faxepark- Söderhamn Innvoation Park, kommunens näringslivsorganisation

 

 

Granskad/Uppdaterad: 2016-12-05

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter