Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Företagarlunch 2 mars

Ät lunch samtidigt som du lyssnar på intressanta föredrag och knyter nya kontakter.

Ät lunch samtidigt som du lyssnar på intressanta föredrag och knyter nya kontakter.

Helge och Christina Söderlund lämnade Söderhamn 1995 för att söka lyckan i Knivsta. Nu, 22 år senare, har de återvänt och tagit över Söderhamns Catering. På företagarlunchen berättar de om sin rivstart med bland annat ett starkt engagemang i SM-veckan.

Bo Eriksson, VD och ägare av Koneo i Söderhamn berättar om hur företaget utvecklats till en komplett IT-leverantör. Företaget levererar IT-produkter och tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i kundernas IT- och dokumenthantering. Det handlar om allt från installation, service & support till nya smarta finansieringslösningar.

Företagarlucherna är öppna för företagare.
(även privatpersoner som vill engagera sig i Söderhamn är varmt välkommen).

Syftet är att företagare ska lära känna andra företagare och deras verksamheter bättre - att skapa det för företagare så nödvändiga nätverket.

Köp din lunch hos Café Neon och kom till Sal Delta där vi äter tillsammans och lyssnar på ett antal företagare som håller underhållande föredrag om sina respektive verksamheter.

Vi träffas på:
CFL, Centrum för flexibelt lärande, Sal Delta, klockan 11.30 - 13.00.

Varmt välkommen!

 


Söderhamns kommun

Näringsliv/ Faxepark
Faxepark, Stationshuset
Södra Hamngatan 50
826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00

Granskad/Uppdaterad: 2017-02-24

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter