Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Företagarlunch 19 januari

Ät lunch samtidigt som du lyssnar på intressanta föredrag och knyter nya kontakter.

Ät lunch samtidigt som du lyssnar på intressanta föredrag och knyter nya kontakter.

Med SM-veckan inför dörren har vi bjudit in två intressanta Söderhamnsföretag som båda valt att engagera sig i SM-veckan och Vinterkalaset.

Hör EGA´s VD Ulrika Hedlund och Erika Edling Bergman berätta om bolagets utveckling, vision och utmaningar. EGA servar kunder i hela Sverige med utbildningar och bidrar samtidigt till byggbranschens utveckling. Genom att engagera sig i SM-veckan och Vinterkalaset vill de göra EGA mer känt i Söderhamn och stärka sina relationer med sina kunder.

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Kontorschef Kristina Hellberg berättar om deras engagemang i Söderhamns näringsliv och storsatsningen på Vinterkalaset och SM-veckan.

Företagarlucherna är öppna för företagare.
(även privatpersoner som vill engagera sig i Söderhamn är varmt välkommen).

Syftet är att företagare ska lära känna andra företagare och deras verksamheter bättre - att skapa det för företagare så nödvändiga nätverket.

Köp din lunch hos Café Neon och kom till Sal Delta där vi äter tillsammans och lyssnar på ett antal företagare som håller underhållande föredrag om sina respektive verksamheter.

Vi träffas på:
CFL, Centrum för flexibelt lärande, Sal Delta, klockan 11.30 - 13.00.

Varmt välkommen!

 


Söderhamns kommun

Näringsliv/ Faxepark
Faxepark, Station
Södra Hamngatan 50
826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00

Granskad/Uppdaterad: 2017-01-12

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter