Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Nyheter från soderhamn.se med RSS

Du kan prenumerera på nyheter som publiceras på soderhamn.se i RSS-format (Rich Site Summary).

Genom att ta emot RSS-strömmar från soderhamn.se kan du hålla dig uppdaterad med nyheter från Söderhamn kommun. Via RSS levereras kortfattade nyheter automatiskt till dig, utan att du behöver surfa runt för att leta upp informationen.

För att komma åt våra nyhetsrubriker i RSS-format behöver du ett särskilt program eller tillgång till en webbplats som hämtar informationen från vår RSS-källa. Programmen kan också meddela när en ny artikel publicerats. Webbläsarna Internet Explorer 7 och Mozilla Firefox kan hantera RSS.

Till höger hittar du länkar för att ladda ner och installera en separat RSS-läsare (ett program som kan hämta nyheter som RSS). Många av dem är gratis och fungerar på en vanlig PC eller Mac. När programmet är installerat registrerar du adresserna till de RSS-kanaler du vill följa.

Nedan hittar du adresser till nyheter från Söderhamns kommun. För att börja bevaka ett RSS-flöde klickar du på länken här nedan och kopierar adressen. Adressen klistrar du in i den RSS-läsare som du använder.

Nyheter från Söderhamn via RSS

Söderhamns kommun


826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

RSS-läsare


För Windows - FeedReader länk till annan webbplats
För Mac OS X - Net News Wire
För Linux - Straw länk till annan webbplats

Obs: Söderhamns kommun ansvarar inte för innehållet på ovanstående webbplatser. För frågor om programmen, kontakta tillverkaren. Vi ansvarar inte för programmen och deras funktioneroch kan inte ge användarhjälp.

RSS ikon

Granskad/Uppdaterad: 2017-03-23

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter