Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Nyhetsarkiv - Kommun och politik

 • 2018-07-12

  Eldningsförbud i Gävleborgs län


  På grund av den höga brandrisken i skog och mark har Länsstyrelsen i Gävleborgs län i samråd med länets räddningstjänster beslutat om att generellt eldningsförbud råder utomhus i Gävleborgs län från och med torsdag den 12 juli kl 10.00. Eldningsförbudet gäller tillsvidare, dock längst till och med 31 augusti.

 • 2018-07-11

  Hot om foderbrist på grund av torka, kommunen erbjuder stöd och samordning 


  Kommunens tekniske chef, Ali Nefzi, har träffat representanter från LRF (Lantbrukarnas riksförbund) för att tala om den foderbrist som framförallt hotar privata hästägare och lantbruk. Parterna är överens om att samarbeta i den utmaning som bönder och djurägare står inför.

 • 2018-07-10

  Uppdaterad information ang kontaktproblem kommunens kundtjänst • 2018-06-20

  Öppettider under sommaren


  Kundtjänst och receptionerna i rådhuset och hos arbetsmarknads- och socialförvaltningen har öppet alla vardagar under sommaren. Förvaltningshusets reception är obemannad vissa veckor under sommaren.

 • 2018-05-25

  Eldningsförbud i Gävleborgs län


  På grund av den höga brandrisken i skog och mark har Länsstyrelsen Gävleborg, i samråd med länets räddningstjänster, beslutat om generellt eldningsförbud utomhus i Gävleborgs län

 • 2018-05-24

  25 maj börjar dataskyddsförordningen att gälla


  Dataskyddsförordningen ska stärka skyddet av dina personuppgifter. Den nya lagen, dataskyddsförordningen (som även kallas GDPR-General Data Protection Regulation) ersätter personuppgiftslagen.

 • 2018-05-21
  Gågatan Söderhamn

  Medborgarenkät om digitalisering


  Vi vill gärna få er syn på vad som är viktigast i kontakten med kommunen. Huvudsyftet med det är att kunna erbjuda kommunernas medborgare mer och bättre service. Dit når vi bland annat genom att effektivisera våra verksamheter, och här är användandet av ny teknik och digitalisering en viktig del. 

 • 2018-05-17
  Prideflagga

  Kommunen deltar i Söderhamn Pride 2018


  Som en del av arbetet för likabehandling deltar kommunen i årets Pridefestival.
  - Att delta i Söderhamn Pride är ett viktigt ställningstagande och visar att vi menar allvar med jämlikhet och mångfald. Att Söderhamn är ett öppet samhälle där vi vill att alla ska vara med och ta plats, säger Sven-Erik Lindestam, kommunstyrelsens ordförande.


 • 2018-05-09

  Senaste nytt om höga vattenflöden


  Nu smälter snö och is. I år är det ovanligt mycket snö i vårt område och det medför risk för höga vattenflöden som kan medföra allvarliga översvämningsproblem. Den här sidan uppdateras kontinuerligt med den senaste informationen om de höga vattenflödena i vårt område.

 • 2018-04-30
  Här vill jag leva 2030 - svara på enkät

  Berätta om din vision av Gävleborg


  Nu kan du bidra med dina tankar och idéer om framtidens Gävleborg i en enkät. Med hjälp av din och andras röster stakar vi ut riktningen för vår gemensamma framtid i vårt län.


Granskad/Uppdaterad: 2018-05-18

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter