Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Förslag, synpunkter och dialog

Vi vill veta vad du tycker! Dina åsikter är viktiga för oss. Här beskriver vi några sätt vägar där du kan påverka och föra dialog med kommunen.

Synpunkter

Har du synpunkter på någon av kommunens verksamheter? Välkommen att höra av dig, så vi kan utveckla och förbättra det vi gör. Flera av våra verksamheter har synpunktshantering.
Lämna synpunkt

Felanmälan utemiljö

Hjälp oss göra Söderhamn bättre och laga det som är trasigt. Under Länkar hittar du felanmälan för gator, vägar, belysning, vatten, avlopp, el, med mera.
Gör en felanmälan

Medborgarförslag

Har du en större fråga som behöver behandlas politiskt? Alla som är folkbokförda i Söderhamns kommun kan lämna in medborgarförslag till kommunfullmäktige. Från den 1 mars 2017 ersätts processen med e-förslag.
Lämna medborgarförslag

Medborgardialog

Inför många större satsningar använder vi medborgardialog för att öka din insyn och utveckla samspelet med förtroendevalda. Aktuella medborgardialoger annonseras i lokala media och via kommunens webbar.
Läs mer om medborgardialog

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00

Granskad/Uppdaterad: 2016-10-20

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter