Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Bygga, bo, miljö

 • Båtbottentvätt

  Sandarne båtbottentvätt


  Nu kan du sluta måla din båtbotten med giftiga båtfärger. Båttvätten är billigare, bekvämare och miljövänligare.

 • Att tänka på när du ska grilla


  Att grilla hör våren och sommaren till. Men det finns några saker att tänka på för att undvika matförgiftning och att inte utsätta grannar för obehag av rök och grillukt.
 • Tyck till om bostadsförsörjning


  Vi behöver en långsiktigt fungerande bostadsmarknad, där det finns ett utbud av bostäder som matchar din efterfrågan och dina behov. Nu kan du tycka till om Söderhamns bostadsförsörjningsprogram, innan  det går till politiska beslut.
 • Dricksvatten

  Nivån på vårt grundvatten


  Stora delar av Sverige har grundvattennivåer under och mycket under det normala. I Söderhamns kommun är nivåerna i de kommunala vattentäkterna ännu så länge normala till något under det normala.
  Använd vårt dricksvatten med eftertanke - här...

 • Algblomning


  När växtplankton förekommer i stor mängd talar vi om algblomning. Vissa algblomningar består dock av arter som kan producera gifter och som kan innebära hälsorisk för både människor och djur.

Granskad/Uppdaterad: 2017-05-26

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter