Badhuset öppnar för säsongen –

Aquarena stängd tills vidare

Bild

Öppettiderna i badhuset känns igen hösten 2019, däremot kommer Aquarena att hållas stängd en tid.

Badhuset på Hällåsen har öppnat för säsongen. Ordinarie öppettider gäller, men en förändring märks i Aquarena, som hålls stängd tills vidare.

Nu startar badsäsongen på Hällåsen. På tisdagen välkomnades de första badgästerna till en badsäsong där öppettiderna kommer att se ut som tidigare.

Se mer här: Öppettider i badhuset

Däremot kommer en tillfällig förändring gällande Aquarena (med lagunen och vattenrutschkanorna), som hålls stängd tills vidare. Space bowlen, den blå åkattraktionen för de lite äldre barnen, har gjort sitt och ska monteras ned.

- Det har funnits viss risk för att man ska göra sig illa, så vi plockar bort den. Det kommer att bli mer fokus på de minsta barnen, säger Niclas Brodin, fritidsansvarig och simhallschef i Söderhamns kommun.

I samband med att Space bowl monteras bort kommer även ventilationsanläggningen att åtgärdas. Först därefter kommer barndelen att öppna igen, inget datum klart för det.

Håll utkik på kommunwebben för information om vad som sker i Aquarena.

Välkomna till en ny badsäsong!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 augusti 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamn Kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn